Sophie naplója

Az első évben a babáknál a napok az alvás, evés ébrenlét háromszögben játszódnak. Hosszú ideig a
prioritás az első két témán van, hiszen a jól evő baba jobban alszik, a jól alvó baba pedig minden szülő
álma ebben az időszakban.

A francia nőktől nemcsak a stílusos öltözködés titkait leshetjük el, de azt is, hogyan nevelhetünk jól evő, új ízekre nyitott, asztalnál türelmesen evő gyerekeket. Hogy mi a titok? Megmutatjuk!

Amikor az ember babát vár, a gyerekes ismerősök előre tanácsolják: aludj minél többet, mert ha kibújik, nem fogsz! Sok baba a születése utáni napokban rácáfol a rémisztgetésekre. Hogy kipihenje a hosszú utat, amivel világra jött, sokat alszik. Mondjuk ezt egyáltalán nem biztos, hogy egyhuzamban és éjszaka teszi, de honnan is tudná, hogy ez a napvilágon így szokás?

Lépjünk egy új szakaszba a "kicsid" életében, a hozzátáplálás szakaszába... És mivel nem egyik napról a másikra tanul meg „felnőttként” enni, Sophie la girafe elkíséri gyermeked ezen a „rendkívül izgalmas” kalandon, 100%-ban egészséges és finom ételekkel.

Az utóbbi 30 év alatt a zsiráfok száma közel 30%-kal csökkent. Mindössze 111,000 zsiráf él ma szabadon a világon. Ideje összefognunk! 2021-ben Sophie la girafe és a GCF (Giraffe Conservation Foundation - Alapítvány a zsiráfok védelméért) összefognak az afrikai zsiráfok jövője érdekében. Még többet megtudhattok az együttműködésről itt: Sophie la girafe® & GCF Giraffe Conservation Foundation

Kiket hódtott már meg Sophie? Sophie hírneve olyan gyorsan terjedt, hogy a hírességek is felfigyeltek. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük, hogy kiknél kapták lencsvégre az immáron 60 éves kaucsuk rágókát. 

A Sophie zsiráf normál használata mellett és a csomagolási utasításoknak megfelelően a játékot egy szappanos vízzel megnedvesített törlőkendővel kell megtisztítani. Felhívjuk a figyelmed, hogy a játék sípja egy apró lyukat hagy a terméken. Gondoskodni kell arról, hogy a tisztítás során ne kerüljön víz a zsiráf belsejébe. Ugyanebből az okból kifolyólag fontos, hogy kerüld el a termék öblítését, víz alá merítését és ne helyezd a mosogatógépbe. Igény szerint a szappanos vízzel megnedvesített ruhával tovább is súrolható a játék, hogy minden szennyeződést eltávolíts.

Egy napon Franciaországban egy bizonyos Monsieur RAMPEAU, aki mestere volt a HEVA (KAUCSUK) fából származó latex megmunkálásának. A tudás birtokában felmerült egy zsiráf tervezésének ötlete. Az első egzotikus állatot megformáló játék lenne a piacon. Mérete és formája pedig tökéletes lenne kis babák kezének.