Sophie naplója
Sztárbabák

Sztárbabák

Kiket hódtott már meg Sophie? Sophie hírneve olyan gyorsan terjedt, hogy a hírességek is felfigyeltek. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük, hogy kiknél kapták lencsvégre az immáron 60 éves kaucsuk rágókát. 

 


 

Kollányi Zsuzsi


A híres énekesnő már első babájánál is megtapasztalhatta a zsiráf előnyeit.

 

Pásztor Anna


"Kezdjetek nevetni, csak semmi melodráma Senki bele nem halt még komédiába Ripacsok, színészek, az élet a tiétek Minek ölre menni, kezdjetek nevetni!" - A többszörös Fonogram-díjas énekesnő is minket választott, amikor rágókáról volt szó.

 

Hilary Duff


Az amerikai színésznő, énekesnő, divattervező az utóbbi időben különösen belopta magát az anyák szívébe. Hilary nyíltan kiállt az otthon szülés mellett, sőt ő maga is otthon adott életet gyermekének. Ez a fajta tudatosság megmutatkozik a játékválasztás során is, hiszen Ő is a természetes kaucsukból készülő Sophie zsiráf rágókát választotta.

 

Kim Kardashian


A televíziós sorozatból ismertté vállt üzletasszony kisfiának, North Westnek is Sophie zsiráf a kedvence.

 

Jessica Alba


A színésznő 13 éves kora óta szerves része a televíziózás és filmezés világánka. 2011 körül sikeres üzletekkel bővítette portfólióját. Azóta újabb szakaszba lépett az élete, ugyanis egy színész kollégájával kiegyensúlyozott házzaságban él és nevelik gyermeküket. Nem mondjuk, hogy a kiegyensúlyozott házasság titka egy Sphie zsiráf, de egy próbát megér.

 

Elton John


A hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerzőt, zenészt, énekest és lovagot szerintünk senkinek nem kell bemutatni. Ő is a legjobbat szeretné gyermekének.

 

A brit királyi család


Igazi elismerés számunkra, hogy a királyi ssalád aprósága is természetes, bababarát Sophie zsiráf rágókával enyhíti a fogzás okozta fájdalmakat.

 

Sandra Bullock


Ocar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznőt bizonyára sokan ismerik. Ilyen nívós díjak mellett, szinte evidens, hogy a több, mint 70 díjjal büszkélkedő Sophie zsiráfot választja gyermeke számára.

 

Ashlee Simpson


Amerikai énekesnő 3 leigsmertebb albumai az Autography, I am me és a Bittersweet World. Az éneklés mellett számos sorozatban is megmutatkozott. A közös pont bennünk mégis csak a Sophie zsiráf.

 

 

Abigail Spencer


A floridai színésznőt legtöbben a világszinten nagy sikernek örvendő Grace klinikából (Megan Hunt) vagy épp az Így jártam anyátokkal (Carol) sorozatból ismerhetik. Sok más népszerű TV sorozatban feltűnt már a karrierje során, de talán számunkra mégis a legkedvesebb szerepe az anyaszerep.

 

Miranda Kerr


A Victoria's Secretet és a Maybelline-t is megjáró ausztrál modell és Orlando Bloom közös gyereke is Sophiet szereti a legjobban.

 

Naomi Watts


A színésznő a reptéri rohanás során nyugtatta babáját Sophie zsiráffal.

 

Busy Phillips


Úgy látszik az Így jártam anyátokkal sorozatban szereplők megosztották egymás között a Sophie zsiráf sikerét. Az amerikai színésznő kislányának is ő a kedvenc rágókája.

 

Cara Delevingne


A Brittish Fashion Awards által 2014-ben év modelljének választott angol divatmodell, színésznőnek bizonyára a Suicide Squad filben való szereplés után meg sem kottyan a kisbaba okozta káosz. A csapat itt is adott...Ő, Sophie és a kicsi.