Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Grinko Kft.
Cím:
4034 Debrecen, Holló László u. 5.
Személyes átvétel itt:
4029 Debrecen, Cegléd u. 16.
Telefon:
Áruház neve:
sophiezsiraf.hu
Adószám:
13495932-2-09
Cégjegyzék szám:
09-09-011592
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Debreceni Törvényszék
Nyilvántartásba vétel dátuma
2005. április 25.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Debreceni Törvényszék
Bankszámlaszám:
18400010-03718491-80100011
Kapcsolattartó neve:
Sophie Zsiráf Magyarország
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/562-5553
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
GLS Csomagautomata
mygls_api_dropoffpoints
Igazítsd saját idődhöz a csomagátvételt a GLS Automaták. A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 190 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 4 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted FOXRETURN szolgáltatáson keresztül 999 forintért, melyet az automatánál bankkártyával tudsz kifizetni. A visszaküldés menetéről bővebben a FOXRETURN OLDALON (KLIKK) olvashatsz.. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
990 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes
MyGLS API házhozszállítás
mygls_api
A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 690 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes
GLS Csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 690 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes
Személyes átvétel partnerüzletünkben
Személyes átvétel Debrecenben a Mamamiboltban (4029 Debrecen, Cegléd u. 16.) nyitvatartási időben
(SZ-CS-P 9:00-16:00) lehetséges. Személyes átvétel esetén a szállítás INGYENES. Értesítést követően vehetők át a termékek!

Nyitvatartási idő: H-K: ZÁRVA | SZ-CS-P:9:00-16:00 | SZ-V: ZÁRVA
Fizetés
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.
Előre utalással
Az utalás összegét a megrendelés visszaigazolását követően a Grinko Kft Oberbank 18400010-03718491-80100011 számlaszámra várjuk, ezt követően küldjük a termékeket.
Utánvéttel
A megrendelt termékek ára és a szállítási díj fizetése készpénzben vagy bankkártyával, a csomag átvételekor a futár részére történik. Az utánvétes fizetés díja 490 Ft.