Sikersztori

EGY SIKERTÖRTÉNET KULISSZÁI MÖGÖTT

Fedezd fel a Sophie zsiráf mögött rejlő összes titkot ami miatt világsikernek örvendő játék lett!100%-BAN TERMÉSZETES JÁTÉK


A hevea fából származó latexet először 1928-ban dolgozták fel Charles Goodyear által feltalált vulkanizálási technikával. A Vulli által használt gumi kizárólag a Malajziában nevelt hevea fákból származik. Minden reggel, mielőtt a nap melege beköszönt, a kéreg alatti sejtekből szivárgó tejszerű folyadékot összegyűjtik a milliónyi hevea fáról. Ezt a folyadékot nevezik latexnek. A latex természetes, puha, rugalmas, vízálló, szigetelő, kellemes tapintású és a szagú és még az illata is meglepően jó. A Sophie zsiráf nevű kis csoda létrehozása érdekében először egy speciális eljárással, mint a „rotomoulding” felmelegítik a latexet, hogy megformázzák az ikonikus zsiráfot.

TÖBB, MINT 60 ÉV UTÁN IS UGYANAZ...


Annak ellenére, hogy 1961-ben született, Sophie zsiráf cseppet sem öregedett. Több mint 50 millió darab eladásával ő a babák vitathatatlan sztárja. A korai tanulási játék archetipikus megtestesítője, a Sophie zsiráf kötelező darab! Széles körben elterjedt, népszerűsége miatt minden szülő és gyermek őszintén szereti. A Sophie zsiráf időtlenné és generációkon átívelővé vált. Fedezze fel Sophie zsiráf gyártási folyamatát az alábbi videón keresztül.

Egy díjnyertes játék, ami több, mint 70x nyerte el a világ tetszését.

EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉK, MAGAS MINŐSÉG


A Vulli cég mindig is termékei minőségét helyezte a középpontba. A fogyasztók több, mint hatvan éve bíznak bennünk, és mi mindent megteszünk azért, hogy elégedettek legyenek. Minden világszerte értékesített termékünk megfelel az európai és a nemzetközi törvényi előírásoknak. Ennek megfelelően a Vulli olyan termékeket kínál vásárlóinak, amelyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Az értékesítési ország hatályos szabályozásától függetlenül a termékeket világszerte értékesítik, és minden területen megfelelnek a legszigorúbb jogszabályoknak. A Vullinak egyetlen követelménye van, mégpedig az, hogy a legjobbat nyújtsuk nektek. Még egy lépéssel tovább mentünk a 100%-ban természetes gumiból készült Sophie zsiráf minőségét illetően. Valójában 2011 júliusa óta minden legyártott Sophie zsiráf tételszáma a lábának hátuljára van nyomtatva, ami lehetővé teszi a termék teljes nyomon követését (gyártási dátum és megfelelő laboratóriumi elemzés).

Mindegyik szám egy jóváhagyott laboratórium által tesztelt tételnek felel meg, és tanúsítja, hogy megfelel az európai és nemzetközi szabványoknak. Kétség esetén az egészségügyi hatóságok hozzáférhetnek ezekhez az analitikai jelentésekhez. Sőt, úgy gondoljuk, hogy mi vagyunk az egyetlen játékgyártó világszerte, amely ilyen magas szintű nyomon követhetőséget kínál a tételek számára, és ezáltal magas biztonsági szintet kínál fogyasztói számára.LEPD MEG BABÁDAT EGY ZSIRÁFFAL!