Sophie zsiráf rágókával
Sophie zsiráf rágókával
10 990 Ft

Sophie zsiráf rágókával

Sophie zsiráf rágókával
Sophie zsiráf rágókával

A Sophie zsiráf rágókával szettben két igazán vidám, gyermek- és környezetbarát babajátékot szerezhetsz be! A kedvenc kis barátunkhoz, Sophie zsiráfhoz ezúttal egy ajándék rágóka is társul, amelyek együtt kisbabád kedvenc játékai lesznek, szerezz örömteli élményeket számára ezekkel a csodaszép játékokkal!

Raktáron
10 990 Ft
Részletek

Ez a szett tartalmazza Sophie-t, a zsiráfot és egy Sophie rágókát, mindez egy szép díszdobozban kapható. A vidám zsiráf a babák első játékaként felejthetetlen élményekkel ajándékozza meg a gyermekeket, könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően a használata már 3 hónapos kortól ajánlott. Sophie a babák minden érzékére hat:

Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a baba tekintetét, a játék így a bizalmas, jól ismert tárgyukká válik.

Hallás: Sophie nyomásra sípol, ezzel is szórakoztatja a babákat és fejleszti a hallásukat. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így örömteli időtöltés a vele való játék. Az általa kibocsátott hangok serkentik a babák hallását és segítik megérteni számukra a cselekvés és a következmény közötti kapcsolatot.

Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült, többféle felülete rágásra alkalmas (a szarvak, a lábak és az orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor, a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült, a színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.

Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a gyermekek kezeibe, a könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumifelület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.

Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a baba szaglását, hanem a segítségével hamar megtanulhatja megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játékától.

Sophie a babajátékok vitathatatlan csillaga, 50 éves, de egy cseppet sem öregedett. Születése óta változatlan, kortalan, és több, mint 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker.

Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG616624
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek