Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
9 490 Ft 
8 877 Ft
6

Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett

Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett

Sophie a babák első játéka, könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően a használata már újszülött kortól ajánlott. Sophie a babák minden érzékére hat és csodákat tesz, ha eljön a fogzás ideje.

Raktáron
9 490 Ft 
8 877 Ft
Kedvezmény 6
Megtakarítás 613 Ft
Részletek

A csomag tartalma: 1 db Sophie zsiráf rágóka és 1 db Sophie kulcstartó

Sophie a babák első játéka, könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően a használata már újszülött kortól ajánlott. Sophie a babák minden érzékére hat.

Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a babák tekintetét, a zsiráf így a bizalmas, ismert tárgyukká válik.


Hallás: Sophie nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babákat és fejleszti a hallásukat. Alakjának és puha, kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válhat. A zsiráf által kibocsátott hangok serkentik a babák hallását és segítik megérteni a cselekvés és a következmény közötti kapcsolatot.


Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült, többféle felülete rágásra alkalmas (a szarvak, a lábak és az orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor, a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült, a színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.


Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a gyermekek kezeibe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a babák könnyedén megmarkolhatják. A gumifelület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babáknak.


Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nemcsak serkenti a babák szaglását, hanem segítségével hamar megtanulhatják megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi jatékaiktól.


Sophie a babajátékok vitathatatlan csillaga, elmúlt 60 éves, de egy cseppet sem öregedett. Születése óta változatlan, kortalan, és több, mint 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker, mostantól a magyar babák is megismerhetik!


Hogyan kell tisztítani?

A Sophie zsiráfot normál használat mellett, a csomagolási utasításoknak megfelelően egy szappanos vízzel megnedvesített törlőkendővel kell megtisztítani. Felhívjuk a figyelmed, hogy a játék sípja egy apró lyukat hagy a terméken. Gondoskodni kell arról, hogy a tisztítás során ne kerüljön víz a zsiráf belsejébe. Ugyanebből az okból kifolyólag fontos, hogy kerüld el a termék öblítését, víz alá merítését és ne helyezd a mosogatógépbe. Igény szerint a szappanos vízzel megnedvesített ruhával tovább is súrolható a játék, hogy minden szennyeződést eltávolíthass. Ha vizuális magyarázatot szeretnél látni a Sophie zsiráf tisztítási utasításairól, nézd meg a videónkat.


Lehet sterilizálni a játékot?

A termék csomagolásán leírtak szerint a zsiráf sterilizálását nem javasoljuk. Az ismert sterilizálási módszerek megkövetelik, hogy a termék részben vagy teljes egészében legyen megmerítve a sterilizáló oldatban (forrásban lévő víz vagy sterilizáló tablettával ellátott víz), amely károsíthatja azt.


Vihetem Sophie-t a fürdőkádba?

Fontos megjegyezni, hogy a Sophie zsiráf nem fürdőjáték. Ha víz kerül a belsejébe, fennáll a veszélye a síp és maga a termék károsodásának. Fürdéshez egyéb (természetes gumiból vagy műanyagból készült) játékokat is kínálunk, amelyeket kifejezetten a babák vízben való szórakoztatására terveztek. TOVÁBB A FÜRDŐS JÁTÉKOKHOZ!


Mi történik, ha víz kerül a zsiráf belsejébe?

Speciális kockázata nincs a gyermekre nézve. Azonban, mint minden üreges testű termék esetén, az abba bejutó víz penészedést okozhat. Felhívjuk a figyelmed, hogy a tisztítási és felhasználási utasítások betartása esetén nincs ok arra, hogy víz kerüljön a termék belsejébe.


Megtarthatom a rágókát a következő gyermekemnek?

A játék csecsemőknek készült, és már korai életkortól elősegíti mind az 5 érzékszerv fejlődését, enyhíti a fogzás okozta fájdalmakat. Higiéniai okokból ezt a terméket nem szabad több csecsemőnek használnia, kicserélni, másik babának adni vagy eladni. Csakúgy, mint egy fogkefe, cumi vagy cumisüveg szívókája, ennek a játéknak is csak egyetlen "kis" tulajdonosa lehet. Ezenkívűl fontos megjegyezni, hogy a Sophie zsiráf természetes gumiból készül; "élő" anyag, amely idővel változik. Ezért nem javasoljuk a használt zsiráf öröklését, továbbadását.


Anyag: 100% természetes kaucsuk


Méret: 3x9x18 cm


Súly: 81,65 g

 

A Sophie-termékek megvásárlásával összegyűlt összeggel a GCF zsiráfokat áttelepítő programját támogatjuk. A program során kisebb zsiráf populációkat erősítenek meg, hogy aztán áttelepítsék őket olyan természetes élőhelyekre, ahonnan a zsiráfok már teljesen eltűntek, ez a vadon élő zsiráfok jövőjének kulcsa.

Ezzel az ajándékcsomaggal közvetlenül járulhatsz hozzá Te is az afrikai zsiráfok védelméhez! A Sophie la girafe az összegyűlt összeggel a GCF zsiráfok áttelepítésével foglalkozó programját fogja támogatni.

MI IS AZ A GCF...

A GCF a világon egyedülállóan az afrikai vadon élő zsiráfok védelmére és gondozására fókuszál. Dr Julian Fennessy és felesége, Stephanie - maguk is mindketten a zsiráfok elkötelezett rajongói - hozták létre az alapítványt, a világ első olyan jótékonysági szervezetét, amely a zsiráfok védelmével foglalkozik. A GCF természetvédelmi kezdeményezések kivitelezésével és támogatásával foglalkozik, mind a 4 zsiráffaj védelmében részt vesz, 16 afrikai ország területén.


OLVASS TOVÁBB

Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG516514
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Lea
2023.10.06
Sophie la girafe est le meilleur produit pour bébé. Par contre le porte clé c’est cassé en deux jours malheureusement :-(
B.Andi
2023.09.23
Nagyon tetszik a Zsiráf, a kisfiam nagyon szereti rágcsálni. A kis zsiráfos kulcstartó extra cuki
Előnyök: Könnyű tisztítás
Kozma Sándorné
2023.09.21
Tökéletes ajándék.
Előnyök: Anyaga, mérete megfelelő. A baba, aki ajándékba kapta, nem engedi el.
Hátrányok: Nincs
Radócz János
2022.11.25
Teljes mértékben meg vagyok elégedve mindennel. Bátran ajánlom a boltot.
Hasonló termékek