Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
9 490 Ft

Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett

Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett
Sophie zsiráf rágóka + kulcstartó szett

Sophie a babák első játéka, könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően a használata már újszülött kortól ajánlott. Sophie a babák minden érzékére hat és csodákat tesz, ha eljön a fogzás ideje.

Raktáron
9 490 Ft
Részletek

A csomag tartalma: 1 db Sophie zsiráf rágóka és 1 db Sophie kulcstartó

Sophie a babák első játéka, könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően a használata már újszülött kortól ajánlott. Sophie a babák minden érzékére hat.

Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a babák tekintetét, a zsiráf így a bizalmas, ismert tárgyukká válik.


Hallás: Sophie nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babákat és fejleszti a hallásukat. Alakjának és puha, kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válhat. A zsiráf által kibocsátott hangok serkentik a babák hallását és segítik megérteni a cselekvés és a következmény közötti kapcsolatot.


Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült, többféle felülete rágásra alkalmas (a szarvak, a lábak és az orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor, a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült, a színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.


Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a gyermekek kezeibe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a babák könnyedén megmarkolhatják. A gumifelület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babáknak.


Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nemcsak serkenti a babák szaglását, hanem segítségével hamar megtanulhatják megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi jatékaiktól.


Sophie a babajátékok vitathatatlan csillaga, elmúlt 60 éves, de egy cseppet sem öregedett. Születése óta változatlan, kortalan, és több, mint 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker, mostantól a magyar babák is megismerhetik!


Hogyan kell tisztítani?

A Sophie zsiráfot normál használat mellett, a csomagolási utasításoknak megfelelően egy szappanos vízzel megnedvesített törlőkendővel kell megtisztítani. Felhívjuk a figyelmed, hogy a játék sípja egy apró lyukat hagy a terméken. Gondoskodni kell arról, hogy a tisztítás során ne kerüljön víz a zsiráf belsejébe. Ugyanebből az okból kifolyólag fontos, hogy kerüld el a termék öblítését, víz alá merítését és ne helyezd a mosogatógépbe. Igény szerint a szappanos vízzel megnedvesített ruhával tovább is súrolható a játék, hogy minden szennyeződést eltávolíthass. Ha vizuális magyarázatot szeretnél látni a Sophie zsiráf tisztítási utasításairól, nézd meg a videónkat.


Lehet sterilizálni a játékot?

A termék csomagolásán leírtak szerint a zsiráf sterilizálását nem javasoljuk. Az ismert sterilizálási módszerek megkövetelik, hogy a termék részben vagy teljes egészében legyen megmerítve a sterilizáló oldatban (forrásban lévő víz vagy sterilizáló tablettával ellátott víz), amely károsíthatja azt.


Vihetem Sophie-t a fürdőkádba?

Fontos megjegyezni, hogy a Sophie zsiráf nem fürdőjáték. Ha víz kerül a belsejébe, fennáll a veszélye a síp és maga a termék károsodásának. Fürdéshez egyéb (természetes gumiból vagy műanyagból készült) játékokat is kínálunk, amelyeket kifejezetten a babák vízben való szórakoztatására terveztek. TOVÁBB A FÜRDŐS JÁTÉKOKHOZ!


Mi történik, ha víz kerül a zsiráf belsejébe?

Speciális kockázata nincs a gyermekre nézve. Azonban, mint minden üreges testű termék esetén, az abba bejutó víz penészedést okozhat. Felhívjuk a figyelmed, hogy a tisztítási és felhasználási utasítások betartása esetén nincs ok arra, hogy víz kerüljön a termék belsejébe.


Megtarthatom a rágókát a következő gyermekemnek?

A játék csecsemőknek készült, és már korai életkortól elősegíti mind az 5 érzékszerv fejlődését, enyhíti a fogzás okozta fájdalmakat. Higiéniai okokból ezt a terméket nem szabad több csecsemőnek használnia, kicserélni, másik babának adni vagy eladni. Csakúgy, mint egy fogkefe, cumi vagy cumisüveg szívókája, ennek a játéknak is csak egyetlen "kis" tulajdonosa lehet. Ezenkívűl fontos megjegyezni, hogy a Sophie zsiráf természetes gumiból készül; "élő" anyag, amely idővel változik. Ezért nem javasoljuk a használt zsiráf öröklését, továbbadását.


Anyag: 100% természetes kaucsuk


Méret: 3x9x18 cm


Súly: 81,65 g

 

A Sophie-termékek megvásárlásával összegyűlt összeggel a GCF zsiráfokat áttelepítő programját támogatjuk. A program során kisebb zsiráf populációkat erősítenek meg, hogy aztán áttelepítsék őket olyan természetes élőhelyekre, ahonnan a zsiráfok már teljesen eltűntek, ez a vadon élő zsiráfok jövőjének kulcsa.

Ezzel az ajándékcsomaggal közvetlenül járulhatsz hozzá Te is az afrikai zsiráfok védelméhez! A Sophie la girafe az összegyűlt összeggel a GCF zsiráfok áttelepítésével foglalkozó programját fogja támogatni.

MI IS AZ A GCF...

A GCF a világon egyedülállóan az afrikai vadon élő zsiráfok védelmére és gondozására fókuszál. Dr Julian Fennessy és felesége, Stephanie - maguk is mindketten a zsiráfok elkötelezett rajongói - hozták létre az alapítványt, a világ első olyan jótékonysági szervezetét, amely a zsiráfok védelmével foglalkozik. A GCF természetvédelmi kezdeményezések kivitelezésével és támogatásával foglalkozik, mind a 4 zsiráffaj védelmében részt vesz, 16 afrikai ország területén.


OLVASS TOVÁBB

Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG516514
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Diana
2024.06.08
A kisfiam imádja rágcsálni. Könnyű tisztítani.
Pálfy Balázs
2024.03.16
Nagyon szép ajándék, köszönjük!
Lea
2023.10.06
Sophie la girafe est le meilleur produit pour bébé. Par contre le porte clé c’est cassé en deux jours malheureusement :-(
B.Andi
2023.09.23
Nagyon tetszik a Zsiráf, a kisfiam nagyon szereti rágcsálni. A kis zsiráfos kulcstartó extra cuki
Előnyök: Könnyű tisztítás
Kozma Sándorné
2023.09.21
Tökéletes ajándék.
Előnyök: Anyaga, mérete megfelelő. A baba, aki ajándékba kapta, nem engedi el.
Hátrányok: Nincs
Hasonló termékek