Sophie zsiráf rágóka
Sophie zsiráf rágóka
7 990 Ft

Sophie zsiráf rágóka

Sophie zsiráf rágóka
Sophie zsiráf rágóka
Sophie zsiráf rágóka
Sophie zsiráf rágóka
Sophie zsiráf rágóka

Sophie zsiráf kisbabád első, kedvenc játéka lehet! Ez az eredeti, klasszikus babajáték egy 100% természetes gumiból készült rágóka, ami nélkülözhetetlen a kisgyermekek számára! A fogzás idejére ez a darab a legjobb választás, nemcsak csillapítja a gyermekek ínyfájdalmát, hanem jókedvre is deríti őket!

Raktáron
7 990 Ft
Az alábbi terméket is ajánljuk
Részletek

Legyen a tiéd Sophie, a zsiráf, a francia ikonikus baba rágóka tiszta kaucsukból, ételfestékkel színezve! Miért is van ekkora sikere Sophie zsiráfnak? Ő a babák legelső játéka, könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól használhatják. A rágóka a babák minden érzékére hat:

 

Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a tekintetüket, így rágóka a baba bizalmas, ismert tárgyukká válik.

 

Hallás: Sophie nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babákat és fejleszti a hallásukat. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válik számukra. Serkenti a babák hallását és segít megérteniük a cselekvés és a következmény közötti kapcsolatot.

 

Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült, több felülete rágásra alkalmas (a szarvak, a lábak, és az orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, a színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.

 

Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a babák könnyedén megmarkolhatják. A gumifelület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.

 

Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a babák szaglását, hanem a segítségével hamar megtanulják megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játéktól.

 

Sophie majdnem 60 éves, de egy cseppet sem öregedett, születése óta változatlan. A babajátékok vitathatatlan csillaga, kortalan, 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker. Mostantól a magyar babák is megismerhetik!

 

Sophie zsiráf a mamami jóvoltából érkezett immáron több mint 10 éve Magyarországra, azóta pedig töretlen a sikere!

 

Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG616400
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Pék Magdolna
2023.09.22
A kisunokám számára rendeltem.🥰 Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel. A kis manó előszeretettel rágcsálja.
Előnyök: Könnyen megfogható az apró kezeknek is. Bájos kis zsiráf.
Hátrányok: Nincs.
Faragó Helga
2023.02.14
Szép, hasznos, természetes játék 🥰 szeretjük ️ varázsa az egyediségében és a messzire nyúló történetében van.
Némethné Geosits Piroska
2023.01.31
Tökéletes, aranyos, unokám szereti rágicsálni örülök, hogy megrendeltem csak ajánlani tudom!
Molnár Beáta
2022.12.30
Tökéletes , tündéri. Imádja.... ️
Molnár Beáta
2022.12.30
Tökéletes , tündéri. Imádja.... ️
Hasonló termékek