Sophie barátai vaníliás rágókával : Margot a teknős + rágóka babajáték
Sophie barátai vaníliás rágókával : Margot a teknős + rágóka babajáték
6 780 Ft

Sophie barátai vaníliás rágókával : Margot a teknős + rágóka babajáték

Margot, a teknős egy kedves ajándék a kisbabáknak! Ebben a Sophie barátai vaníliás rágókával szettben egy barátságos teknős és egy rágóka található, amelyeket a gyermekek pillanatok alatt megkedvelnek! A bájos kaucsuk figura és a rágóka tökéletes választás a fogzás idejére, a babák hű társai lesznek a mindennapokban!

Raktáron
6 780 Ft
Részletek

Itt a remek lehetőség, hogy Sophie zsiráf valamelyik jóbarátját most vaníliás rágókával vásároljátok meg!


A dobozban 2 db játék található: az egyik egy kaucsuk figura, a másik pedig egy vaníliás fogzó rágóka, ami Sophie zsiráf alakú.


Ezek a természetes gumiból készült rágókák enyhítik a babák fogzási fájdalmait, megnyugtatják a fájó, duzzadt ínyüket. Könnyű megfogni őket, ezért nagyon szeretik a babák!


A Sophie játékok biztonsággal adhatók a gyerekeknek, többek között fejlesztik:


- a látást: a nagy figurák felkeltik a gyermekek érdeklődését


- a hallást: ezek a játékok sípoló hangot adnak ki, ezáltal felhívják magukra a figyelmet és szórakoztatják a gyermekeket


- a tapintást: a játékokat a formatervezésüknek köszönhetően könnyű megfogni, puha részeik miatt a gyerekek kedvencei


- a szaglást: a kaucsukból készült és ételfestékkel színezett játékok serkentik a babák szaglását, így könnyen meg tudják különböztetni azokat a többi játéktól


A rágható felülettel rendelkező kaucsuk figurák bármelyike tökéletes választás a fogzás idejére. A vaníliás fogzó rágókát pedig azért szeretjük, mert puha, rugalmas anyaga gyengéden masszírozza a babák ínyét. Kellemes vanília illata miatt nem kell noszogtatni a babákat, hogy rágcsálják. Felületén a bordák és gumók változnak, amelyek finoman masszírozzák a baba ínyét, ezzel elősegítve a fogak gyorsabb megjelenését. A rágókát az alakja miatt nagyon könnyen kézbe vehetik a babák, már egészen kicsi kortól kezdve.


5 különböző figura közül választhatsz, találd meg a kisbabádnak legjobban tetsző darabokat!


 


 


 

Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG300196M
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek