Fanfan, az őzike
Fanfan, az őzike
7 990 Ft

Fanfan, az őzike

Fanfan, az őzike
Fanfan, az őzike

Megérkezett Fanfan, az őzike, ő Sophie barátja, akit pillanatok alatt megkedvelnek majd a kisbabák! Ez a játék egy 100% természetes gumiból készült figura, aki örömtelivé varázsolja a gyermekek számára a játékkal töltött időt nap mint nap! Lepd meg kisbabád ezzel a csodaszép, vidám játékkal, hogy felejthetetlen élményeket szerezhessen!

Raktáron
7 990 Ft
Részletek

Fanfant, az őzikét könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól tudják használni a kisbabák, a játék minden érzékükre hat:


Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. Az őzike mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a tekintetüket, a játék így a bizalmas, ismert tárgyukká válik.


Hallás: Fanfan nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babákat és fejleszti a hallásukat. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válik. Serkenti a babák hallását és segíti megérteni számukra a cselekvés és a következmény közti kapcsolatot.


Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a fülek, a lábak és az orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Fanfan anyaga100% természetes kaucsukból készült gumi, a színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.


Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a babák könnyedén megmarkolhatják. A gumifelület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babáknak.


Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nemcsak serkenti a babák szaglását, hanem a segítségével hamar megtanulják megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játéktól.


Méltó társa Sophie-nak, a zsiráfnak!


Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG616341
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Faragó Helga
2023.02.14
Barátságos figura, 5 hónapos babám szereti rágcsálni, különösen a lábait ️
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek