Sophie zsiráf So Pure dobozban
Sophie zsiráf So Pure dobozban
8 990 Ft

Sophie zsiráf So Pure dobozban

Legyen Sophie zsiráf a kisbabád első játéka, ez a darab egy 100% természetes gumiból készült klasszikus babajáték! A Sophie zsiráf So Pure dobozban a legjobb választás gyermeked számára, ha szeretnéd meglepni egy baba- és környezetbarát játékkal, örömteli élményeket szerezhetsz neki a játékkal töltött időre!

Raktáron
8 990 Ft
Az alábbi terméket is ajánljuk
Részletek

Ajándékozd meg kisbabád Sophie zsiráffal, francia ikonikus babával! Miért is van ekkora sikere Sophie zsiráfnak? Ő a babák első játéka, könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően a használata már 3 hónapos kortól ajánlott. Sophie a babák minden érzékére hat:


Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a babák tekintetét, így zsiráf a baba bizalmas, jól ismert tárgyává válik.


Hallás: Sophie nyomásra sípol, ezzel is szórakoztatja a babákat és fejleszti a hallásukat. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válhat. Az általa kibocsátott hangok serkentik a babák hallását és segítik megérteni a cselekvés és a következmény közötti kapcsolatot.


Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült, többféle felülete rágásra alkalmas (a szarvak, a lábak és az orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos lehet fogzáskor, a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült, a színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.


Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a gyermekek kezeibe, a könnyű, rugalmas és puha játékot a babák könnyedén megmarkolhatják. A gumifelület selymesen puha és természetes tapintású, ezáltal biztonságérzetet ad a babának.


Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nemcsak serkenti a baba szaglás érzékét, de segítségével hamar megtanulja megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játékától.Sophie a babajátékok vitathatatlan csillaga, majdnem 60 éves, de egy cseppet sem öregedett. Születése óta változatlan, kortalan, és több, mint 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker, mostantól a magyar babák is megismerhetik! Új, újrahasznosított ajándékdobozban kapható, tökéletes ajándék lehet bármelyik babának!

Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG616331
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek