Sophie pipes folies fürdős baba játék

Sophie pipes folies fürdős baba játék
Sophie pipes folies fürdős baba játék
Sophie pipes folies fürdős baba játék

A Sophie pipes folies fürdős játékkal garantáltan izgalmasak lesznek az esti fürdések! Ez a rendkívül összetett játék ugyanis sok-sok kalandot tartogat a fürdéssel töltött időre, itt az ideje felszerelni a fürdőszobában! Ezzel a játékkal örömtelivé varázsolhatod gyermeked számára a fürdést, játékosan fedezheti fel vele a világot!

Nincs raktáron
19 990 Ft
Részletek

Tedd igazán különlegessé kisbabád számára a tisztálkodás napi rutinját, a Sophie pipes folies fürdős játékkal vidám időtöltéssé alakíthatod az esti fürdést! Nemcsak örömteli élmény lesz számára a mosakodás, hanem játszva sajátíthatja el az ok-okozati összefüggések alapjait is. A fürdős játék élénk színeivel és különleges kialakítású elemeivel felkelti a gyermekek érdeklődését és hosszú időre fenntartja a figyelmüket, így még az olykor fürdeni nem akaró babák is örömmel pancsolnak majd a kádban! A játék tapadókoronggal rögzíthető a fürdőkád fölé, a fürdőszoba csempéjére, hogy a gyermekek könnyen hozzáférhessenek, és biztonságos keretek között játszhassanak! Miből is áll ez a játék?


-Ha a kisbabád megnyitja a csapok valamelyikét, három dolog történhet: Margot, a teknős úszni fog, vagy elkezd forogni a malom, vagy vizet fog spriccelni a virág.


- Ha elzárja a csapokat, a megkezdett tevékenységek azonnal abbamaradnak.


- Ha mindhárom csap zárva marad, a legjobb barátja, Sophie zsiráf vicces búvármaszkban emelkedik ki a tartályból.


Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG523425
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek