Sophie készségfejlesztő szett
Sophie készségfejlesztő szett
16 990 Ft

Sophie készségfejlesztő szett

Sophie készségfejlesztő szett
Sophie készségfejlesztő szett
Sophie készségfejlesztő szett

A Sophie készségfejlesztő szett tökéletes ajándék minden szórakozni vágyó babának! A játék különleges elemei megragadják a kicsik figyelmét, és hosszú ideig fenntartják az érdeklődésüket! Legyen ez a csodálatos játékszett gyermeked kedvenc darabja, Sophie zsiráf örömtelivé varázsolja vele a gyermekkor éveit!

Raktáron
16 990 Ft
Részletek

A Sophie készségfejlesztő szett tartalma:


- Zenés telefon Sophie la girafe: ez egy igazán fantasztikus darab, egy zenélő telefon, amelyet a kicsik könnyedén kinyithatnak és bezárhatnak. A "Képernyőjén" egymás után jelennek meg a legbájosabb figurák: Joséphine, az egér, Gabin, a medve és Sophie la girafe! A telefon 5 különböző dallam és sok felfedezhető hang lejátszására képes. A játék 2 AAA / LR3 elemmel működik.


- Puha gömb: ez a játék pihe-puha anyagból készült, a kisbabák könnyen megfoghatják, csörgőként is használhatják, amely elősegíti a motoros készségeik játékos formában történő fejlesztését.


- Virágok: ez a játék a klasszikus 8 színű és virág alakú csészéből áll, amelyek sokféle tevékenységet kínálnak a babák fejlődéséhez. Először is gyerkőcök felfedezhetik az állatok gravírozását a csészék alján, ezután megtölthetik őket vízzel, hogy megismerjék az összeköttetést az „üres / tele” és a „könnyű / nehéz” között, de ha ahhoz van kedvük, színpompás tornyot is építhetnek az elemekből.


A Sophie készségfejlesztő szett minden eleme különleges, egyeként és együtt is nagyszerű szórakozást biztosítanak minden kisgyermek számára.


A készségfejlesztő szett használata 3 hónapos kortól ajánlott.


Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG516353
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek