Sophie éjjeli fény és jóbarát plüss zsiráf

Sophie éjjeli fény és jóbarát plüss zsiráf
Sophie éjjeli fény és jóbarát plüss zsiráf
Sophie éjjeli fény és jóbarát plüss zsiráf

Ez a zenélő-világító-ölelhető plüss Sophie hű társa lesz kisbabádnak, amíg álomba szenderül nap mint nap! Lepd meg ezzel az aranyos játékkal, ami plüss játék és éjjeli fény is egyben, különféle funkcióinak köszönhetően pillanatok alatt elvarázsolja gyermeked, és megkönnyíti számára az elalvás idejét!

Nincs raktáron
23 490 Ft
Részletek

A Sophie éjjeli fény és jóbarát plüss zsiráf egy remek 3 az 1-ben játék, amely kisbabád legjobb barátja lesz! Nemcsak gyermeked éjjeli fényeként szolgál, hanem zenét is bocsát ki, a kellemes fények és a lágy dallamok által igazán kellemes hangulatot varázsol a gyerekszobába. Fő funkciója az éjjeli fény csillagos ég projektorral, ennek intenzitása és időtartama beállítható. A játék zenélő funkciója ideális az altatás idejére, 15 altatódal lejátszására képes többek között a természet és a szívdobogás hangjaival. A zenélő doboz rész kivehető a plüss zsiráfból, külön is használható, valamint nélküle a plüss játék így moshatvá is válik. Ez a zenélő-világító-ölelhető plüss Sophie kedves kis társ lesz babád mellett, míg álomba szenderül. Sophie zsiráf a különféle játékokon és kiegészítőkön végigkíséri kisbabád gyermekkorát, gondoskodj gyermekedről a legjobb Sophie-játékokkal!


A Sophie éjjeli fény és jóbarát plüss zsiráf 3 db AAA elemmel működik.


A játék használat után 30 perccel magától kikapcsol, zene-, fény- és hangerő-állítási lehetőséggel rendelkezik. A plüss zsiráf önmagában, a zenélő doboz rész nélkül is használható.


Mérete: 32 x 17 x 20 cmAdatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG850739
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek