Sophie csillag cumitartó
Sophie csillag cumitartó
3 990 Ft

Sophie csillag cumitartó

Sophie csillag cumitartó
Sophie csillag cumitartó
Sophie csillag cumitartó
Sophie csillag cumitartó

Szerezd be ezt a praktikus kiegészítőt kisbabádnak, hogy egy pillanatra se tévesszétek szem elől a cumikat! A Sophie zsiráfos cumitartó csillaggal hű társatok lesz a mindennapokban, hiszen a kedves kis zsiráf nemcsak a legjobb barátja lesz gyermekednek, hanem segít rögzíteni a kedvenc cumiját is!

Raktáron
3 990 Ft
Részletek

A Sophie la Girafe cumitartó nélkülözhetetlen darabja kisbabád kiegészítőinek, ha cumizik! A bájos, kékes színárnyalatokban pompázó cumitartó pihe-puha anyagból készült, és egy csúszó-állítható csillag díszíti, hogy a praktikus funkciója mellett szórakoztassa is a babákat, megragadja és lekösse a figyelmüket. A csillagról az elbűvölő Sophie zsiráf mosolyog a gyermekekre, vidámságot csempészve ezzel a játékos mindennapokba. A cumitartó remekül használható egy-egy szabadban tett séta ideje alatt, így nem kell félnetek nap mint nap a cumik elvesztésétől, és kisbabád is nyugodt körülmények között élvezheti majd a friss levegőn tett kirándulást.


A cumitartó a rajta lévő rögzítőkapocsnak köszönhetően könnyen felakasztható a kicsi összes ruhájára, így biztosan nem fogtok elveszíteni egyetlen cumit sem! A mókás kiegészítő használata praktikus, hiszen megóvja a cumit a leeséstől és az elvesztéstől, valamint az emiatti folyamatos tisztítástól is. A cumi a tartó pántjának köszönhetően könnyen rögzíthető.


 


0+


1db


Vulli termék


Gyártás helye: Franciaország


 


Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG456017
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek