Sophie címkés csörgő babajáték
Sophie címkés csörgő babajáték
4 990 Ft

Sophie címkés csörgő babajáték

Ajándékozd meg gyermeked ezzel az igazán elbűvölő Sophie címkés csörgővel! Ezek az élénk színű játékok kifejezetten a babák kis kezeinek, füleinek készült csörgők, amelyek vidámságot csempésznek a kisbabák mindennapjaiba, hogy a kacagásuktól legyen hangos a ház, szerezd be te is ezt a bababarát kiegészítőt!

Raktáron
4 990 Ft
Részletek

A Sophie címkés csörgő kisbabád kedvenc darabja lesz, hiszen ez az aprócska játék egyedülálló kialakításának köszönhetően könnyen a babák kezére áll, jól meg tudják markolni és rázogatni, kellemes hangja pedig elszórakoztatja, vagy éppen megnyugtatja őket. Ez a kedves, állatos csörgő nélkülözhetetlen darabja a kisbabák otthoni játékkészletének, általa játékos formában fedezhetik fel a körülöttük lévő kalandos világot, észrevétlenül ismerkedhetnek meg a különféle élénk színekkel, formákkal és hangokkal, amelyet a csörgő minden rázogatás alkalmával kibocsát. A vidám Sophie zsiráf hű társa lesz kisbabádnak a játékkal töltött idő alatt, felejthetetlenné teszi számára a gyermekkor éveit! A csörgő élénk színei és az anyagának különböző, pihe-puha textúrái hosszan lekötik a baba figyelmét, és fenntartják az érdeklődését, vidám, meghitt hangulatot varázsolnak a mindennapokba.


A csörgő használata maximálisan biztonságos a gyermekek számára, a játék ideje alatt pedig Sophie zsiráf mindig rájuk mosolyog majd!

Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG210207
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek