Sophie babakocsi játék

Lepd meg kisbabád ezzel a kiságyra és babakocsira is tehető játékkal! Általa megismerkedhet Sophie zsiráffal és barátaival, akik hű társai lesznek a játékkal, a pihenéssel vagy akár a babakocsival történő utazással töltött idő alatt! A kedves kis állatok ott lesznek mellette, amikor felfedezi az őt körülvevő világot, örömtelivé és felejthetetlenné teszik számára a gyermekkor legfontosabb pillanatait!

Nincs raktáron
10 990 Ft
Részletek

Ezt a gyönyörű játékot 3 hónapos kortól ajánljuk a gyermekek számára, általa nemcsak Sophie zsiráffal és a barátaival ismerkedhetnek meg, hanem felfedezhetik az őket körülvevő, csodálatos és kalandokkal teli világot! A bájos kiegészítő ideális lehet a kiságy fölé helyezve vagy a babakocsira rögzítve, hogy végigkísérje a babák mindennapjait. A játék kellemes színei és különleges, hullámos formái felkeltik a kisbabák figyelmét, akik örömmel tanulmányozzák majd a játékot díszítő mókás állat-figurákat!


A babakocsi játék halkan csörög, így segíti a gyermekeket az alvásra történő hangolódásban, felkészíti őket a pihenéssel töltött időre, ez mind a kiságy fölé helyezve, mind a babakocsira rögzítve lehetséges. A színes és formás játék kialakításának köszönhetően a babák több érzékét is fejleszti: a látásukat, a tapintásukat és a hallásukat. Gondoskodj gyermeked korai fejlesztéséről a legaranyosabb Sophie-játékokkal!


A játék használata biztonságos, a kisbabák a szájukba vehetik és rághatják is.


Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG230765
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek