15 000 Ft felett ingyen kiszállítjuk babád kedvenc rágókáját.

Sophie So Pure zsiráf rágóka
Sophie So Pure zsiráf rágóka
4 990 Ft

Sophie So Pure zsiráf rágóka

Sophie So Pure zsiráf rágóka
Sophie So Pure zsiráf rágóka
Sophie So Pure zsiráf rágóka
Sophie So Pure zsiráf rágóka

Legyen a Sophie So Pure zsiráf rágóka gyermeked első kiegészítője, ez a 100% gumiból készült, természetes babanyugtató eszköz nagy segítség lesz számotokra a fogzás idején! Felvidítja majd kisbabádat, ugyanis a rágóka rágcsálása csökkenti az ínyfájdalmát! Ez a Sophie zsiráfot mintázó darab gyermeked kedvenc babajátéka lesz!

Raktáron
4 990 Ft
Részletek

A Sophie So Pure zsiráf rágóka Franciaország legnépszerűbb játéka, a Sophie zsiráf kistestvére! Ezt a különleges kialakítású rágókát nagyon könnyű megfogni már a legapróbb kezeknek is, az aranyos Sophie zsiráf kukucskál rajta. A babajáték anyaga könnyű, 100% kaucsukból készült, ételfestékkel van festve, finom gumi felülettel rendelkezik. A rágóka többféle rágófelületének köszönhetően segít enyhíteni a kellemetlen feszülést a kisbabák fogínyében. A fogzás különböző stációiban alkalmazható természetes babanyugtató eszközként, puha, könnyen kézbe markolható kialakítása miatt már a fogzás legelejétől használható. Sophie zsiráf a különféle játékokon és a kiegészítőkön végigkíséri a kisbabák gyermekkorát, gondoskodj gyermekedről a levidámabb darabokkal! A Sophie So Pure zsiráf rágóka ajándékcsomagolásban érkezik meg hozzátok, ennek az ajándéknak örül majd a szülő is és a baba is! A Sophie So Pure zsiráf rágóka a legkedveltebb rágcsálós játékunk a mamamiboltban!


Ajánlott életkor: 0+


Gyártás helye: Franciaország, Vulli termék.


  


Sophie kaucsuk rágókák tiszítása:


Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG200318
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kinga
2022.11.06
Már akkor is szerettük, mikor Adél kicsi volt. Addig használta, míg már morzsák jöttek le róla - kb. 2 év. Most újra felmerült a rágcsazsiráf, mert 5 és fél éves, és esténként rágja a lábáról a bőrt. Ő kérte, hogy jó lenne inkább azt rágni. Szóval vettünk egyet :-)
Sléber-Varga Zsuzsanna
2022.09.21
Még egyelőre nem tudja tudatosan megfogni és a szájába irányítani, csak segítséggel. De ha beindul a fogzás, biztosan nagy segítség lesz.
Farkas Dóra
2022.08.19
Kislányom imádja, sokat segít neki a fogzásban. Megérte!
Farkas Dóra
2022.08.19
Kislányom imádja, sokat segít neki a fogzásban. Megérte ?
Hasonló termékek