Sophie So Pure Senso labda babajáték
Sophie So Pure Senso labda babajáték
7 490 Ft

Sophie So Pure Senso labda babajáték

Sophie So Pure Senso labda babajáték
Sophie So Pure Senso labda babajáték

A So Pure Senso labda Sophie első labdája, 100% gumiból készült, egy természetes és igazán szórakoztató játék a kisbabáknak! Ajándékozd meg gyermeked ezzel a mókás játékkal, hogy már egészen kicsi korától kezdve játékos keretek között ismerhesse meg a világot, az aranyos Sophie zsiráf lesz társa a kalandokban!

Raktáron
7 490 Ft
Részletek

A Sophie So Pure Senso labda Franciaország legnépszerűbb játéka! Ez egy teljesen természetes játék, egy fogantyúval ellátott labda, ami izgalmas színekben pompázik. A könnyű anyagú, finom gumi felületű labda különféle tapintási felületekkel rendelkezik, ezáltal még jobban felkelti a kisbabák érdeklődését, és hosszú időre leköti a figyelmüket. A fogantyúkat a kicsi kezek könnyen megfoghatják, a labda közepén a vidám Sophie zsiráf kukucskál! A gyerkőcök bedughatják az ujjacskáikat a színes kis lyukakba, a fogantyúknál fogva pedig egyszerűen eldobhatják a labdát! A labda élénk színeinek és a felületi textúráinak nemcsak a szórakoztatásban van szerepe, hanem játékos keretek között segít fejleszteni a babák látását, a tapintásukat és az érzékelésüket is. A labda 100% kaucsukból készült, ételfestékkel van festve.


A Sophie So Pure Senso labda ajándékcsomagolásban érkezik meg hozzátok, ennek az ajándéknak örül majd a szülő is és a baba is!


Ajánlott életkor: 0+


Gyártás helye: Franciaország, Vulli termék.


Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG220125
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek