Sophie  Az első fotóalbumom
Sophie első fotóalbuma
8 990 Ft

Sophie első fotóalbuma

Sophie  Az első fotóalbumom
Sophie  Az első fotóalbumom
Sophie  Az első fotóalbumom
Sophie  Az első fotóalbumom
Sophie  Az első fotóalbumom

Csomagoljátok a legkedvesebb fényképeiteket Sophie puha, textil fotóalbumába, amelyet bárhová magatokkal vihettek. A Sophie első fotóalbumára erősített rágókák gondoskodnak arról, hogy a lapozgatáson túl a babák örömüket leljék a játékban! A pihe-puha, vidám játék felkelti a babák érdeklődését, szórakoztatja őket a játékkal vagy akár az utazással töltött idő alatt!

Raktáron
8 990 Ft
Részletek

Sophie első fotóalbumában a kisbabád mindenhová magával viheti a kedvenc fotóit. Ez a puha, textil anyagból készült fotóalbum nemcsak élénk színekben pompázik, hanem vidám, sípoló hangokat is kiad, különböző textúrájú felületekkel rendelkezik, a ráerősített rágókák pedig gondoskodnak róla, hogy a lapozgatáson túl is örömteli szórakozásban legyen része a gyermekeknek! Az album segítségével a gyermekek hamar megismerkedhetnek a fotókkal, a családtagokkal, később pedig örömmel emlékeznek majd vissza az első, kicsi albumukra. Az albumon természetesen megjelenik a legjobb barátjuk, Sophie zsiráf is, aki a különféle játékokon és kiegészítőkön végigkíséri a babák gyermekkorát!


A pihe-puha album kiválóan hat a kisbabák egyes érzékszerveire is, mint a lástás, hallás, érintés és ízlelés. A babák ebben a korban még többféleképpen fedezik fel a körülöttük lévő világot, így a rágható, tapintható részek elengedhetetlenek számukra egy-egy játékon.


Sophie első fotóalbuma legfeljebb 6 db 10*15cm-es fénykép tárolására alkalmas.


Az album mérete mérete: 25x20x45 cm


Ajánlott életkor: 0+

Adatok
Gyártó
Vulli
Várható kiszállítás
2024.04.26
Cikkszám
SLG230840
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek