Sophie Baba az autóban LED
Sophie Baba az autóban LED
1 990 Ft

Sophie Baba az autóban LED

Sophie Baba az autóban LED
Sophie Baba az autóban LED

Legyen a tiéd a Sophie Baba az autóban, LED világítással autós kiegészítő a biztonságos utazásért! Szerezd be ezt a praktikus és vidám darabot, hogy ne csak kellemessé tedd vele gyermeked számára az autózással töltött perceket, hanem jelezd a külvilágnak a kis zsiráffal, hogy egy vagy több baba is utazik veled az autóban!

Raktáron
1 990 Ft
Részletek

Tegyél te is a biztonságos autózásért a bájos Sophie zsiráf mintával és LED-fénnyel ellátott autós kiegészítővel!


A LED-fények csak akkor világítanak, ha az autó mozgásban van, így a mögöttetek lévő autósok jobban láthatják, hogy itt bizony egy vagy több baba is utazik az autóban, tehát fokozott óvatossággal vezessenek! A villogó fények ideálisak a jobb láthatóság érdekében, Sophie zsiráffal pedig természetesen gyermeked számára is örömteli lesz az autózással töltött idő, hiszen a kedvenc kis barátját láthatja viszont, így unatkozni sem fog az autóban! Rögzítsd pillanatok alatt a jelzőfényt az autó hátsó üvegén a tapadókorong segítségével, és már indulhat is az utazás, legyen vidám hangulat az autóban!


Beszerezheted ezt a kedves kis zsiráfot akár saját használatra is, azonban ez a kiegészítő akkor is nagyon különleges ajándék, ha éppen babalátogatóba mész, hiszen általa gondoskodással, odafigyeléssel lepheted meg szeretteidet!


 


kb. 30 cm

Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG470213
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Eszter
2023.05.20
Nagyon tetszik és hasznos is! Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel.
Hasonló termékek