Sophie Baba az autóban LED
Sophie Baba az autóban LED
1 790 Ft

Sophie Baba az autóban LED

Sophie Baba az autóban LED
Sophie Baba az autóban LED

Legyen a tiéd a Sophie Baba az autóban, LED világítással autós kiegészítő a biztonságos utazásért! Szerezd be ezt a praktikus és vidám darabot, hogy ne csak kellemessé tedd vele gyermeked számára az autózással töltött perceket, hanem jelezd a külvilágnak a kis zsiráffal, hogy egy vagy több baba is utazik veled az autóban!

Raktáron
1 790 Ft
Részletek

Tegyél te is a biztonságos autózásért a bájos Sophie zsiráf mintával és LED-fénnyel ellátott autós kiegészítővel!


A LED-fények csak akkor világítanak, ha az autó mozgásban van, így a mögöttetek lévő autósok jobban láthatják, hogy itt bizony egy vagy több baba is utazik az autóban, tehát fokozott óvatossággal vezessenek! A villogó fények ideálisak a jobb láthatóság érdekében, Sophie zsiráffal pedig természetesen gyermeked számára is örömteli lesz az autózással töltött idő, hiszen a kedvenc kis barátját láthatja viszont, így unatkozni sem fog az autóban! Rögzítsd pillanatok alatt a jelzőfényt az autó hátsó üvegén a tapadókorong segítségével, és már indulhat is az utazás, legyen vidám hangulat az autóban!


Beszerezheted ezt a kedves kis zsiráfot akár saját használatra is, azonban ez a kiegészítő akkor is nagyon különleges ajándék, ha éppen babalátogatóba mész, hiszen általa gondoskodással, odafigyeléssel lepheted meg szeretteidet!


 


kb. 30 cm

Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG470213
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek