Sophie Al'Thir a dromedár kaucsuk rágóka
Sophie Al'Thir a dromedár kaucsuk rágóka
7 990 Ft
ÚJ

Sophie Al'Thir a dromedár kaucsuk rágóka

Sophie Al'Thir a dromedár kaucsuk rágóka
Sophie Al'Thir a dromedár kaucsuk rágóka
Sophie Al'Thir a dromedár kaucsuk rágóka

Ismerd meg Al'Thir-t, Sophie legújabb barátját. A dromedár 100% kaucsukból, természetes gumiból készül és csak úgy, mint Sophie Zsiráf, ő is mind az 5 érzékre hat.

Raktáron
7 990 Ft
Részletek

Al'Thir legendája egy távoli szaharai földön, a csillagos ég alatt születik. A legenda szerint Al'Thir volt az egyetlen a világon, akinek varázslatos ereje volt a kisgyermekek megnyugtatására. A gyerekek nem tudták levenni a szemüket az aranyló bundájáról. Hangja úgy csengett a gyerekek fülében, mint a legédesebb dallam. Illata olyan édes volt, hogy a hozzá közeledő kisgyermekek békésen elaludtak.

 

Ez az időtlen legenda ma is folytatódik ennek a 100%-ban természetes gumiból készült figurának köszönhetően, amely felébreszti a baba 5 érzékszervét.

Mancsai és hosszú nyaka miatt a baba könnyen megfoghatja, és hamarosan meglátod, hogy Al'thir és a baba elválaszthatatlan barátok lesznek.


Könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól tudják használni. Al'Thir a babák minden érzékére hat:

 

  • Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. Az őzike mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a baba tekintetét, a játék így a baba bizalmas, ismert tárgyává válik.
  • Hallás: Fanfan nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babát és fejleszti a hallását. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válik. Serkenti a baba hallását és segíti megérteni a cselekvés és a következmény közti kapcsolatot.
  • Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a fülek, lábak, orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Fanfan 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.
  • Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.
  • Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a baba szaglás érzékét, de segítségével hamar megtanulja megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játékától.
Adatok
Gyártó
Sophie/Vulli
Várható kiszállítás
2024.06.25
Cikkszám
SLG777002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek