Sophie 3D mágneses építő puzzle
Sophie 3D mágneses építő puzzle
10 590 Ft

Sophie 3D mágneses építő puzzle

Sophie 3D mágneses építő puzzle
Sophie 3D mágneses építő puzzle
Sophie 3D mágneses építő puzzle

Mágneses kirakó kedves Sophie figurával, tökéletes választás a gyermekeknek! A színekkel, a formákkal és a bájos kis állatokkal való ismerkedéshez ajánljuk ezt a játékot, amelynek mágneses elemei felejthetetlen élményeket biztosítanak a játékkal töltött időre! A mókás zsiráffal és társaival játékos készségfejlesztésben lesz része a gyerkőcöknek!

Raktáron
10 590 Ft
Részletek

Kezdődhet a varázslat az egyik legkülönlegesebb, elbűvölő mágneses játékunkkal?


Ez a varázslatos Sophie 3D mágneses építő puzzle számtalan lehetőséget biztosít az apró kezeknek az őket körülvevő kalandos világ megismerésére! A kirakós élénk színekben pompázó elemeinek sorrendje tetszés szerint változtatható, bárkiből lehet bármi a játék során! Az elemek többféleképpen való kombinálása örömteli elfoglaltság a kisgyermekek számára!


Minden bábu szétszedhető, 3 részből áll. A részeken Sophie és barátainak különböző mintája található, a mágneses elemeket összeillesztve elöl és hátul is egy-egy bájos figura jelenik meg.


Az összeillesztést a beépített mágnesek könnyítik meg; a kicsiknek kezdetben elég, ha színenként rakják össze a puzzle-t, később pedig úgy variálhatják az alkatrészeket, ahogy nekik tetszik. A játék remek alkalmat nyújt a színekkel, a formákkal és az állatokkal való megismerkedéshez, az elemek rakosgatása közben fejlődhet a gyermekek kézügyessége, szem-kéz koordinációja és a finommotoros készségeik.


A játék egy éves kortól ajánlott.


1db


Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG230793
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek