Margó, a teknős
Margó, a teknős
4 990 Ft

Margó, a teknős

Megérkezett Margó, a teknős, ő Sophie barátja, akit pillanatok alatt a kisbabák kedvenc játéka lesz! Ez a játék egy 100% természetes gumiból készült figura, aki örömtelivé varázsolja a gyermekek számára a játékkal töltött időt! Lepd meg gyermeked ezzel a vidám játékkal, amelyet kedvére kombinálhat további Sophie-játékokkal!

Raktáron
4 990 Ft
Részletek

Sophie új barátja, Margó, a teknős megérkezett hozzátok! Ez a csodaszép játék pillanatok alatt elvarázsolja gyermeked, hiszen a gyermek- és környezetbarát Sophie-játékok biztonsággal adhatók a gyermekeknek, valamint fejlesztő hatással is bírnak a hátékkal töltött idő alatt. Többek között fejlesztik:


-a látást: a nagy figurák vonzzák a gyermekek tekintetét, vidám színekben pompáznak


-a hallást: kellemesen sípoló hangot adnak ki ezek mókás állatokat formázó játékok, ezáltal felhívják magukra a gyermekek figyelmét és szórakoztatják is őket


-a tapintást: a játékokat a formatervezésüknek köszönhetően könnyű megfogni, pihe-puha részeik miatt a gyermekek kedvencei


-szaglást: a kaucsukból készült és ételfestékkel színezett játékok egyedi illata serkenti a gyermekek szaglását, ezáltal könnyedén megkülönböztethetik azt a többi játéktól.


A rágható felületekkel rendelkező kaucsuk játékfigurák bármelyike kitűnő választás lehet a fogzás idejére, lepd meg kisbabádat a neki legjobban tetsző darabokkal, hogy Sophie és barátai társaságát élvezhesse nap mint nap!


Adatok
Gyártó
Vulli
Cikkszám
SLG300193
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek